Onze Werkwijze

Het geheim van een goede pasta en ravioli zit hem in de eenvoud.

De combinatie van de juiste tarwesoorten en -malingen, scharrelei, water en zout, meer heeft de ultieme pasta niet nodig. De basis van de ravioli is hetzelfde als de pasta. De vullingen van de raviolli zijn bij Pasta Pura excellent van smaakniveau. Pasta Pura werkt strikt zonder toevoegingen en alleen met verse eerlijke producten.

Inmiddels heeft Pasta Pura een groot assortiment aan pasta, raviolli en sauzen. De keuze breidt zich bijna wekelijks uit. U kunt ook ravioli laten maken met uw eigen vulling maar met de raviolideeg van Pasta Pura. Zo kunt u uw eigen smaak en kwaliteit koppelen aan onze producten en aan uw gasten serveren.

Onze pasta kan gemaakt worden van Kollenberger Spelt, Kamut, Gerst en Teff. Op deze wijze kunnen veel mensen met een tarwe-intolerantie ook genieten van deze overheerlijke pasta (Uiteraard na overleg met arts of diëtist). De Pasta Pura smaak valt niet binnen kaders, maar moet geproefd worden om het genieten te kunnen omschrijven.

Sauzen

Binnen het assortiment van Pasta Pura hebben we nu een aantal excellente sauzen ontwikkeld. Makkelijk en snel. Een uniek hoogstaand product. De sauzen en de pasta van Pasta Pura gaan op een wonderbaarlijke manier samen in smaak en kwaliteit. 

 
 
css.php