Ons Assortiment

Onze pasta’s

Al meer dan 15 jaar geleden ontstond “het best bewaarde geheim” dat je bij Pasta Pura moet zijn voor de mooiste verse en gevulde pasta. Lokaal en ambachtelijk gemaakt. Pasta Pura staat voor smaak in de zuiverste vorm. Het streekproduct Kollenberger Spelt en de graansoort Tritordeum zijn hier goede voorbeelden van. 

Deze tarwe en graansoorten leveren essentiële voedingsstoffen die passen in ieders voedingspatroon. Beschouw het assortiment van Pasta Pura als een overzicht van wat mogelijk is. Je kunt ook met hun aan de slag om samen eigen voorkeuren in de producten mee te geven.

Ravioli

Het meest gevraagde product. Onderscheidend vanwege mooie verhouding deeg en vulling, herkenbare ingrediënten in vulling en optimaal mondgevoel.

Lees meer
Pure smaken.Ruim aanbod in de categorieën vegetarisch en vegan, kaas, vlees, vis, seizoen en signature.

Verse pasta

De consistente bite en smaak is van hoge kwaliteit. Geschikt voor zowel de veeleisende professionele keuken, als voor thuis.

Lees meer
Pasta van Pasta Pura bevat door de manier van malen van het graan en de bereiding naast veel meervoudige koolhydraten, zetmelen en andere belangrijke voedingsstoffen. Ca 19 lange en korte pasta vormen. (ook in kleur)

Verse gnocchi

Populair als bijgerecht. In diverse smaken en kleuren. Gekookt, gebakken of in de oven. Makkelijk en snel te bereiden.

Sauzen, Ragu en Fonds

Mooi aanbod in sauzen die zijn aangepast op de verse pasta. Ook hier geldt weer geen toevoegingen, pure smaken. Ambachtelijk gemaakt. Groot vegetarisch en vegan aanbod. Traditioneel goed.

Cannelloni

Een blijver in het assortiment van Pasta Pura. Onderscheidend en leuk alternatief voor bijvoorbeeld de lasagne (vanzelfsprekend ook in assortiment). Eindeloos combineren. Zeer geschikt voor cateraars

Pasta kant & klaar

Door grote vraag vast opgenomen in assortiment. High convenience en een mooie maaltijd van ca 450 gram tegen vanzelfsprekend faire prijzen . Pasta bolognese,  Pasta verdure,  Pasta verse zalm, spinazie en champignons en Pasta carbonare. Uiteraard gemaakt van vers pastadeeg en verse ingrediënten

Vraag hier uw volledige assortimentslijst en prijzen aan!