Ons verhaal

Echte verse pasta uit Zuid-Limburg
Pasta Pura is een ambachtelijk pasta fabriekje in Zuid- Limburg. Begonnen op een vierkante meter in de keuken van een restaurant. Kort daarop verhuisde de productie naar een voormalige bakkerij. Momenteel heeft Pasta Pura een pasta keuken in Beek van vierhonderd vierkante meter. In 2022 staat de volgende verhuizing op de planning. Ruud en de chefs van Pasta Pura willen Nederland kennis laten maken met echte verse pasta. Met als basis passie en plezier. En vanzelfsprekend maken ze alles zelf; puur, zonder geur, kleur en smaakstoffen.Consequent lekker en vernieuwend in assortiment. Kwaliteit staat altijd voorop met veel aandacht voor doorontwikkeling in vegan en vegetarisch aanbod. Vaak in overleg met de klant, custommade werken en meedenken, vanzelfsprekend aldus Pasta Pura.
Klanten van Pasta Pura zijn pretparken, cruiseschepen, luchtvaart, cateraars, gastronomie en op korte termijn ook voor thuis.
Het assortiment bestaat uit verse en gevulde pasta (met name ravioli), begeleidende sauzen, gnocchi, lasagne en high convenience; kant en klaar.
Verse pasta bereiden gaat heel makkelijk en snel, kooktips worden gedeeld. Of ze komen langs en geven een workshop, passie en plezier gegarandeerd.
Want zoals Ruud zegt, het succes van de klant is hun bestaansrecht, al meer dan 15 jaar.
